Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Çikago.

Një luftë e vërtetë është zhvilluar në spitalin Mercy në Çikago, ku janë shënuar viktima të shumta.

Një person ka hyrë në spital dhe ka qëlluar me armë.

Nga të dhënat e para, të paktën një grua e një burrë janë vrarë.

Është evakuuar edhe spitali.