Burri ndihmon pitonin gjigand të kalojë në autostradë

129
Një burrë ka ndihmuar në piton gjigand të kalojë autostradën në mënyrë të sigurtë. Matthew Bager u shtri në asfalt deri sa gjarpri kaloi rrugën.

Pitoni 2.5 metra është zbuluar në autostradën Dampier Port Authority në Australinë Perëndiore.

Bager tha për Daily Mail Australia se ai e vuri re atë në rrugë ndërkohë që i jepte makinës.

Ai ka ndaluar makinën dhe ka vendosur që ta ndihmonte përpara së ta shtypinin.