Bashkëshorti nuk i kthente mesazhet, gjykata në Tajvan i jep të drejtë gruas për divorc

Nëse keni injoruar mesazhet që ju ka dërguar partnerja juaj, tashmë duhet të bëni kujdes pasi kjo mund të përdoret kundër jush në gjykatë.

Një gruaje në Tajvan i është dhënë e drejta për të shkurorëzuar martesën, pasi bashkëshorti i saj i kishte lexuar mesazhet e dërguara në rrjetet sociale dhe nuk i kishte kthyer përgjigje.

Ngjarja ka ndodhur në Hsinchu, teksa një gjyqtar vendosi në favor të gruas pasi aplikacioni i përdorur prej saj në komunikim me bashkëshortin tregonte se ai i kishte lexuar mesazhet dhe e kishte injoruar duke mos i kthyer përgjigje, njofton BBC.