Një aeroplan i Forcave Ajrore Australiane ka fluturuar midis ndërtesave të larta duke shkaktuar panik te qytetarët në Australi.

Bëhet fjalë për avionin Boeing C-17, që shërben për transportin e mjeteve dhe trupave ushtarake.

Siç duket edhe në video aeroplani fluturon pak metra larg apartamenteve.