Australia ‘digjet’ nga zjarret, në Kanada bora mbulon makinat, ushtria hyn për të pastruar rrugët

221

Nëse në njërën anë të globit, në kontinentin australian zjarret po shfarosin hektarë me pyje dhe po thajnë mijëra ferma dhe toka, në Kanada rrugët janë të mbuluara plot me dëborë dhe temperaturat kapin minus.


Bora ka arritur të mbulojë edhe makinat kurse për të hapur rrugët është nevojtitur edhe ndihma e ushtarëve.