Australi/ Zyrtarizohet përdorimi i emojive, ja vendimi

89

Nëse një pllakë e personalizuar thjesht nuk mjafton për të shprehur personalitetin tuaj të ndërlikuar, mos u shqetësoni  sepse së shpejti do të jeni në gjendje të shtoni një emoji në këtë pllakë.

Australia ka zyrtarizuar përdorimin e emojive. Emojit do të kushtojë disa shtesë në buxhet sigurisht, dhe këto janë vetëm për zbukurim.

Duhet pasur parasysh se vetëm disa fytyra pozitive janë të lejuara, prandaj më mirë të jesh një person pozitiv ose gjërat nuk do të përputhen. Emojit mendohet të përdoren edhe në tragat e makinave.

Ky vendim po bën jehonë në mdeiat botërore dhe qytetarët e kanë pritur shumë mire këtë vendim.

ImageImage