AUSTRALI – Dy peshkatarë në Australi kanë filmuar një krokodil duke sulmuar varkën e tyre. Në video shohim se si kafsha e tmerrshme i afrohet ngadalë varkës së tyre dhe papritmas del nga uji dhe i sulmon.

Fatmirësisht krokodili nuk arriti asnjë nga peshkatarët por kapi vetëm një karrige që ndodhje në varkë. Videoja u publikua në rrjetet sociale nga Suzuki Marine Aust/NZ.