Anullohet takimin i liderit të ISIS me aktorin Sean Pean, pas kapjes së El Chapo-s

Abu Bakr al-Baghdadi, lideri i grupit të terrorit të njohur si ISIS, ka anulluar një takim të pritur gjatë me aktorin Sean Penn, tha një zëdhënës i grupit terrorist të dielën (11 janar).
Zëdhënësi nuk dha arsye për anullimin e papritur, por tha se al-Baghdadi nuk ishte më i sigurtë nëse takimi me Sean Penn do të ishte i sigurtë.
Një publicisit për aktorin e filmit tha se ishte i zhgënjyer nga anullimi i papritur i takimit me shefin e ISIS, dhe vuri në dukje se Penn ishte pajisur me veshje speciale në përgatitje të takimit.
Nga ana e tij, zëdhënësi i ISIS tha se al-Baghdadi shpresonte që aktori Penn të mos mërzitej me të, dhe se ai vazhdonte të mbetej një fans i madh i aktorit.
“Abu Bakr al-Baghadadi i dashuron të gjitha filmat e Sean, madje edhe atë që bëri me Madonna-n,” tha zëdhënësi.
Policia në Meksikë nisi hetimet ndaj aktorit të Hollivudit Sean Penn për faktin se realizoi një takim me baronin e drogës “El Chapo”. Pikërisht dëshira për një film autobiografik ka tradhëtuar trafikantin famëkqe duke çuar në arrestimin e tij.