Angli, Charlotte imiton mbretëreshën Elisabetta, përshëndetja e parezistueshme e princeshës

483

Edhe pse është vetëm 3 vjeç, e vogla Charlotte duket se i ka idetë e qarta se si të sillet si një princeshë e vogël.
E ka treguar në këtë video, të xhiruar gjatë ‘Sfilatës së flamujve’ (Trooping the Colour), një ceremoni e regjimentit të Commonwealth dhe e British Army, në të cilën ka marrë pjesë edhe Familja Mbretërore Britanike.

Pikërisht gjatë përshëndetjes së Elisabetta, Charlotte ka bërë të njëjtin gjest si mbretëresha me dorën e djathtë, duke bërë për të qeshur mamin Kate.