Ambasadori amerikan për arrestimin e turqve: Transparenca dhe sundimi i ligjit janë jetike

349
Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie ka thënë sot se është duke i përcjellë nga afër ngjarjet e djeshme, ku u arrestuan gjashtë shtetas turq.
Delawie në një postim në Twitter shkruan se transparenca dhe përkushtimi për një proces të rregull dhe sundim të ligjit janë jetike.
“Duke i përcjellë nga afër ngjarjet e djeshme. Transparenca dhe përkushtimi për një proces të rregull dhe sundim të ligjit janë jetike”, ka shkruar ambasadori amerikan.