Aktivistët e Vetëvendosjes, godasin me vezë Arban Abrashin

145
Goditja me vezë e zyrtarëve qeveritarë të Kosovës, po vazhdon. Rreth orës 21:30 është goditur me vezë ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi. Ai është goditur në dalje nga një televizion ku ka qenë i ftuar në një debat. Në ndërkohë nëpërmes një postimi në Facebook, Lëvizja Vetëvendosje ka pranuar se aktivistët e saj e kanë kryer aksionin.