18 filmat që nuk duhen humbur në vitin 2018

423
 2018 premton që të jetë një vit i mbushur plot me eksperienca intensive kinematografike dhe për çdo publik.
Por, kush janë filmat që do të tërheqin vëmendjen dhe që ia vlen të shpenzohet kohë duke i parë?
Më poshtë do ju rendisim 18 filma që duhen parë patjetër.


The Shape of Water

Black Panther
Red Sparrow

Tomb Raider

A Silent Voice

Pacific Rim: Insurrection

Isle of Dogs

Ready Player One

Avengers: Infinity War

Han Solo: A Star Wars Story

Deadpool 2

The Lost World: Jurassic Park

The Incredibles 2

Mission: Impossible 6

Ant-Man and the Wasp

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Mortal Engines

Spider Man: A New Universe