​ISIS merr përsipër sulmet në Bruksel

216
ISIS e merr autorësinë për sulmet terroriste në Bruksel, transmetojnë mediat botërore. ISIS këtë e ka bërë të ditur për agjencinë Amaq e afërt me këtë organizatë terroriste. Në ndërkohë në Bruksel vetëm se po rritet numri i të vdekurve dhe të lënduarve. Mediat belge bëjnë të ditur se në këto sulme kanë vdekur të paktën 26 persona ndërsa janë plagosur më shumë se 130.