​ISIS ka nisur trajnimin e femrave për sulme vetëvrasëse

199
ISIS ka nisur trajnimin e femrave për kryerjen e sulmeve vetëvrasëse, pasi grupit terrorist raportohet se nuk i kanë mbetur më fëmijë për të kryer sulme të tilla. Burimet thonë se xhihadistët janë duke iu frikësuar ofensivës tokësore nga forcat e udhëhequra kurde në bazën e tyre më të fortë në qytetin Raqqa.
Grupi beson se femrat ngjallin më pak dyshime. Raportohet se batalioni i femrave xhihadiste është rritur shumë në numër dhe po përgatitet mbrojtja për ofensivën e paralajmëruar kurde.