Shpallen notat e provimit me zgjedhje për 50 mijë maturantë

140

Në 18 Qershor u zhvillua provimi me zgjedhje pë 50 mijë maturantë. Më poshtë të gjithë të interesuarit do të gjejnë linkun ku janë shpallur rezultatet e arritura në këtë provim. Maturantët nëpërmjet ID do të shohin notën e tyre të përshkallëzuar dhe përfundimtare.

Listat e notave të provimeve me zgjedhje