Nikolla me drejtuesit e niversiteteve private që vijojnë veprimatinë

119

Ministrja e Arsimit dhe Sportit Lindita Nikolla zhvillon një takim me drejtuesit e institucioneve të arsimit të lartë, të cilët nuk kanë kryer shkelje ligjore dhe vazhdojnë veprimtarinë e tyre normale në këtë vit të ri akademik.