Zjarri – Digjet banesa e vjetër në qendër të Ballshit, lëndohet një zjarrëfikës

140
Një banesë e vjetër dhe e pabanuar në qendër të Ballshit është përfshirë nga zjarri.

Si pasojë e flakëve, banesa në lagjen “28 nëntori” është djegur në një pjesë të konsiderueshme të saj.

Dy zjarrëfikëse u angazhuan për vënien nën kontroll të flakëve dhe shuarjen e plotë të zjarrit.

Mësohet se gjatë operacionit ka mbetur i dëmtuar lehtë një zjarrëfikës.