Zjarr në pyjet e Devollit, terreni i vështirë vështirëson ndërhyrjen e zjarrfikësve

169

Një vatër zjarri është regjistruar sot në pyjet e Devollit në zonën e Dobergores.

Terreni i vështirë bën shumë të vështirë ndërhyrjen e zjarrfikëseve.

Ndërkohë, aktualisht në terren ndodhen vetëm punonjës të bashkisë dhe banorët e zonës, të cilët po tentojnë të lokalizojnë zjarrin me mjete rrethanore.