Zjarr në Elbasan, rrezikohet një pikë karburanti

364

Një zjarr ka përfshirë zonën e Përroit të Zaranikës në Elbasan.

Sipas raportimeve të para, mësohet se, fillimisht kanë marrë flakë shkurret, por ai është shpërndarë me shpejtësi.

Ndërkohë që në afërsi të zonës e cila ka marrë flakë ndodhet dhe një pikë karburanti.

Mësohet gjithashtu se zjarrfiksja ndodhet në vendngjarje dhe po punon për shuarjen e flakëve.