Zbardhet biseda e pedofilit bullgar me të miturën shqiptare

178

Një shtetas bullgar është arrestuar pak ditë më parë në Greqi, për veprime të pahijshme me një të mitur nga Shqipëria. Mediat greke kanë publikuar një pjesë të bisedës së pedofilit me 13-vjeçarin shqiptar.

BISEDA:

Pedofili: Çfarë po bën?

13-vjeçari shqiptar: Mirë

Pedofili: Sa vjeç je?

13-vjeçari shqiptar: 13

Pedofili: Do që të të…?

13-vjeçari shqiptar: Çfarë është kjo?

Pedofili: Është shumë e mirë. Do ta shikosh që ka për të të pëlqyer.

13-vjeçari shqiptar: Në rregull, shkojmë.

Kjo është një nga bisedat e 33-vjeçarit bullgar se si ngacmoi seksualisht fëmijën 13-vjeçar. Në momentin e arrestimit nga policia, atij iu gjet një thikë 21 cm e gjatë. Ai akuzohet për veprime të pahijshme me të mitur dhe mbajtje pa leje të armëve të ftohta.