Ylli Dylgjeri: VKM-ja e fundit..

317

Nga Ylli Dylgjeri:

VKM-ja e fundit..
Keshilli i Europës dënohet deri në 10 vjet burg, dhe i ndalohet hyrja përjetësisht në SHBA.