WhatsApp vjen me tjetër risi, mund të postoni foto ose video si në Instagram

235
Një nga aplikacionet më popullorë për komunikim vjen me një tjetër risi. Duke nisur që nga e hëna e kësaj jave përdoruesit e WhatsApp mund të postojnë një status me foto ose video që ta shohin miqtë njësoj si Instagram apo Snapchat.

Tashmë përmes WhatsApp përdoruesit ngarkojnë foto, GIF-e ose video të cilave mund t’u mbivendosin vizatime, emoji dhe titra. Këto statuse do të jenë të dukshme për miqtë në listën e kontakteve për 24 orë, përpara se të zhduken.

Ky ndryshim i këtij aplikacionin mund të hapë rrugën për reklamuesit në këtë platformë. WhatsApp është shprehur para një viti se po shqyrtonte mundësinë e futjes së reklamave pa cënuar privatësinë e përdoruesve.

Përfaqësues të kompanisë shprehen se risia bazohet tek kërkesa e përdoruesve për të ndarë materiale me miqtë.