Ish-Missi shqiptar Suada Sherifi vendosi që në fillim, që romancën e saj ta mbante të fshehtë nga sytë e publikut.

“Ne jemi fiks një moshë, por ai më bën të ndihem shumë më e vogël”, kjo është një nga detajet që ka dhënë ajo për partnerin kohë më parë.

Eldi Dizdari është babai i vajzës së saj, Deizi, imazhin e të cilit Suada na e ka treguar në shtator të vitit të kaluar.

Tashmë në foton e profilit të saj të “Instagram”-it qëndron pikërisht familja, Suada Sherifi me bashkëshortin dhe të bijën.