TIRANË- Ka nisur mbrapsht procesi gjyqësor për vrasjen e komisar Artan Cukut. Seanca e parë që pritej të zhvillohej sot ndaj dy të akuzuarve Kristian Lici dhe Bledar Jambellit është shtyrë.
Jambelli i akuzuar si porositës i vrasjes së komisar Artan Cuku po gjykohet në mungesë bashkë me Licin.