Vizita e Ramës në Shkodër, mijëra qytetarë bëhen gati për protestë

142

Qytetarë të shumtë dhe përfaqësues opozitës janë mbledhur në autostradën Lezhë-Shkodër për ti bllokuar rrugën kryeministrit Edi Rama, i cili pritet të jetë sot në orën 19:00 në Shkodër.

Qytetarët janë grumbulluar pranë Dajçit dhe deklarojnë se nuk do të lejojnë që kryeministri të hyjë në Shkodër.