Video/ Teksas, kryebashkiaku ikën në tualet…harron mikrofonin hapur

168
Mbledhja e Këshillit bashkiak të Georgetown në Teksas është kthyer në një moment humori mes pjesëmarrësve. Kryetari i bashkisë Dale Ross largohet nga salla e mbledhjes për nevojat e tij personale por aksidentalisht harron te fikë mikrofonin. Ja çfarë ndodhi…
Gjithçka qe nga moment i daljes e deri në përfundimin e nevojave të tij personale dëgjohet në sallë ku këshilltarja Rachel Jonrowe po diskutonte një problem serioz të rezistencës së antibiotikëve.
Skena ka shkaktuar humor dhe sigurisht që kjo nuk ka mbetur pa komentuar në media, lidhur me informimin e kryebashkiakut të Teksasit mbi teknologjinë.