VIDEO/Shikoni se si Garda qëllon protestuesit

264

Garda qëllon mbi protestuesit

Në këto pamje duken efektivët e Gardës së Republikës që qëllojnë ndaj protestuesve, të cilët as nuk sulmojnë dhe as nuk bëjnë asgjë

Por garda sërish qëllon ndaj tyre.

Duhet theksuar se policia ka vendosur të braktisë Ramën, ndërsa vetëm Garda qëndron ende me të.