VIDEO/ Moti i keq, shembet këmba e urës në Delvinë, izolohen 200 banorë të fshatit Vanë

191

Moti i keq ka shembur gjatë natës njërën këmbë të urës të fshatit Vanë në Delvinës.

Aktualisht ura është e pakalueshme, duke izoluar rreth 200 banorë të fshatit deri në riparimin e saj.

Emergjencat ndodhet në zonë për të parë situatën dhe marrë masa. Ura e Vanës ndodhet në gjendje të tillë prej vitesh dhe shembjet e këmbëve të saj ndodhin sa herë ka reshje shiu me intensitet të lartë.