Veliaj: Ta bëjmë Tiranën të sigurt për të ecur me biçikletë

102
Bashkia e Tiranës vijon aksionin për çlirimin e hapësirave publike dhe trotuareve. Kryebashkiaku i Tiranës Erjon Veliaj njoftoi se po punohet për rikthimin e korsive të dedikuara të biçikletave. “Ta bëjmë Tiranën të sigurt për të ecur me biçikletë! Rr.Dritan Hoxha- Zogu i Zi është porta hyrëse e qytetit. Nisëm sot trotuarët, më pas korsi biciklete e autobuzi. Ndihmoni ta ruajmë!”, shkruan Veliaj në rrjetet sociale.