Veliaj: Për ‘Natën e Bardhë’ do kemi në Tiranë një nga këngëtaret më të mira italiane Giusy Ferreri

251

“Natën e
Bardhë”, më 29 nëntor në Tiranë do të vijë një nga këngëtaret më të mira
italiane, Giusy Ferreri.

Kryetari i Bashkisë së Tiranës,
Erion Veliaj pasi uron një muaj të mbarë në këtë fillim nëntori, njofton dhe
ardhjen në Tiranë të këngëtares së famshme italiane, Giusy Ferreri. Nata e
Bardhë, pritet të festohet nën tingujt e muzikës së këngëtares italiane.

“Ju përshëndes me këtë këngë,
nëntor të mbarë. Për ‘Natën e Bardhë’ do e kemi në Tiranë”, shkruan
kryebashkiaku .