U kris nga tërmeti, reagon Ambasada Gjermane: Shpresojmë që të gjithë ta kalojnë shpejt tronditjen!

287

Ambasada gjermane ka publikuar një foto sot në të ciln tregon se edhe godina e saj është dëmtuar nga tërmeti. Në një shënim në Fb, ambasada shkruan:

“Tërmetet e fundjavës na tronditën gjithashtu ne dhe ambasadën tonë.  Mendimet tona shkojnë tek gjithë shqiptaret dhe shqiptarët të cilët janë lënduar ose shtëpitë e të cilëve janë dëmtuar rëndë. Shpresojmë që të gjithë ta kalojnë shpejt këtë tronditje dhe pasojat e tij.”