Turistët bllokohen në Kanionet e Holtës/ Emergjencat në vendngjarje

265

Një grup turistësh shqiptarë janë bllokuar në Kanionet e Holtës në Gramsh.

Në vendngjarje kanë shkuar policia, zjarrfikëset dhe emergjencat civile.

Nga spitali i Gramshit janë nisur 3 ambulanca.

Ende nuk dihet se si është gjendja shëndetësore e turistëve.