Tjetër pasgoditje nga tërmeti, ja sa ishte magnituda

211

Pasgoditjet e tërmetit të 26 nëntorit, vazhdojnë të bien në detin Adriatik e dhe pse jo me një intesitet të lartë.

Tërmeti më i fundit që ka goditur në brigjet e Adriatikut, 54 kilometra larg Tiranës, dhe 32 kilometra larg Lezhës.