Tiranë, burri rreh gruan pasi gjen arsye qesharake

325
Një burrë nga fshati Vishnje në Tiranë ka goditur me grushta dhe shqelma bashkëshorten, sepse ishte vonuar në pazar.
Burri nuk i ka lënë kohë gruas të shpjegohej, por ka filluar ta godasë sapo e ka takuar.
“Një burrë nga fshati Vishnje i Tiranës ka goditur me grushta dhe shqelma bashkëshorten e tij vetëm sepse është vonuar në pazar. Sipas dëshmitarëve, burri nuk i ka lënë as kohë të shpjegohej gruas, por kur e ka takuar ka filluar ta godasë”, raportoi gazetarja.