Tiranë, apartamenti në flakë në rrugën ‘Karl Gega’

124
Flakët kanë shpërthyer në një apartament në katin e katërt në rrugën ‘Karl Gega’ në Tiranë. Raportimi u bë në orën 09:30 minuta.
Shkak dyshohet të ketë qenë një bombol gazi. Bëhet me dije se flakët janë vënë nën kontroll dhe ka pasur vetëm dëme matieriale. Në vendngjarje janë forcat e policisë dhe zjarrfikësit