Nje tjeter termet eshte regjistuar sot ne vendin tone.

IGJEUM ben me dije se ne oret e mengjesit ka regjistruar nje lekundje termeti ne zonen e Durresit.

Sipas te dhenave te bera publike, termeri eshte shenuar ne oren 08:31 dhe ka pasur epiqender Hamallajn ne Durres.

Per fat, goditja ka qene e lehte, me magnitude 1.9 dhe nuk ka asnje raportim per ndonje dem te shenuar ne kete zone.