Një verë jo e paqtë kjo e këtij viti. Lëkundjet e tërmetit nuk janë ndaluar, duke u regjistruar goditje të reja thuajse përditëshme ne zopna te nerdyhme te vendit.

IGJEUM ka regjistruar vetëm për ditën e djeshme deri në mbrëmje vonë 4 goditje tërmeti. Epiqendra jan shenjuar mes Bulqizës, ku pati një  tërmeti të fortë pak ditë më parë dhe Gjirit të Lalzit, zonë në të cilnën janë shenuar me dhjetra lekundje gjatë dy muajve të fundit.