Tensionohet situata, shashka dhe te flakadanë te parlamenti

222

Tensionohet situata te parlamenti.

Një pjesë e protestuesve janë vendosur te parlamenti.

Nga ana e tyre është hedhur shashka dhe janë ndezur flakadanë.

Protestuesit gjithashtu kanë hequr barrieret metalike mbrojtëse të vendosur nga forcat e rendit.