Taulant Dedja: Shqipëria dhe intrigat diplomatike

663

Politikani dhe artisti i shquar Taulant Dedja me anë të një postimi në rrjetin social “facebook” përshkruan gjendjen aktuale të realitetit shqiptar.

Në statusin e tij, ish-deputeti Dedja shkruan se Shqipëria ndodhet si në vitin 1913

Postimi i tij :

Shqipëria si në vitin 1913.
Intriga diplomatike me vegla të blera në të gjithë kampet.
Gjeografikisht jemi në vendin e gabuar!