Supergrabitja në Rinas, zbulohet një pjesë tjetër e parave

211

Policia ka zbuluar dy shuma të tjera parash të grabitjes së ndodhur në aeroportin e Rinasit, më 9 prill 2019.

Policia e ka gjetur shumën prej 5 mijë eurosh shtetasin Elton Pikli.

Ndërkohë, një shumë tjetër i është gjetur babait të Renaldo Sulës.

Nga ana tjetër gjykata ka pranuar kërkesën e prokurorisë për marrjen e kampionit për të bërë analizën e ADN për Elton Piklin dhe Oltian Veselin.