Stuhia godet Shqipërinë

24

Moti i keq ka përfshirë gati të gjithë vendin, ndërsa intensiteti i reshjeve do të rritet gjatë mbrëmjes.

Por situata është më kritike në jug të vendit, ku ka stuhi me erë dhe reshje shiu. Kapiteneria në Portin e Vlorës ka ndaluar lundrimin në det të të gjitha mjeteve.

Edhe në kryeqytet ka pasur reshje dhe erë të fortë, e cila ka sjellë rrëzimin e disa pemëve.