Shyhet seanca për Mark Frrokun, gjykata pezullon afatet e paraburgimit

358
Gjykata e Tiranës ka shtyrë sërish seancën për Mark Frrokun, për shkak se avokati kërkoi kohë për të përgatitur mbrojtjen.

Po ashtu gjykata ke vendosur të pezullojë afatet e paraburgimit për Mark Frrokun, ndërsa seanca e radhës është caktuar për në 20 prill.

Ish deputeti Mark Frroku rrezikon të dënohet me 25 vite burg. Prokuroria paraqiti në Gjykatën e Tiranës konkluzionet përfundimtare të hetimit dhe gjykimit.

Gjithashtu për ish deputetin u kërkua edhe heqia për 10 vite e te drejtës për të kryer funksione publike.