Shpresë e re për ata persona që vuajnë nga funksioni i ulët i gjëndrës tiroide

176

STUDIMET/ Zbulohet se vaji i arrave të kokosit mjekon hipotiroiden. Shenjat e sëmundjes dhe kujdesi që duhet treguar

Është zbuluar se vaji i arrave të kokosit është një shpresë e re për të gjithë ata persona që vuajnë në ditët e sotme nga hipotiroidja, pra funksioni i ulët i gjëndrës tiroide. Prej disa dekadash është njohur veprimi i jodit në gjëndrën tiroide. Kripa e jonizuar mendohej se e zgjidhte këtë problem, por kjo nuk është plotësisht e vlefshme.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf