100 mijë banorë në Tiranë pa energji elektrike

274

Nga Shpëtim Zinxhiria

Ka dite që Tirana është e mbuluar nga erresira natën dhe mungesa e energjisë ditën. Ekspertet e energjitikës thonë se po shitet në vëndet e rajonit pasi Qeverise i duhen para për TENDERA … 100 mijë banorë të Lagjes Ali Demi, apel Lali Erit për mungesën e energjisë, por edhe te faktit se ka 3 vjet që nuk ka ngulur një gozhdë në këtë zonë….