Shkodër/ Qytetari niset me urgjencë drejt spitalit pas gazit helmues

126

Policia ka helmuar me gaz qytetarët, të cilët kanë rënë pa ndjenja përtokë.

Është dashur ndërhyrja e kryetares së Bashkisë së Shkodrës Voltana Ademi, për të lejuar ambulancën të hyjë në pedonale dhe për të marrë qytetarët e plagosur.