Shkarkohet nga detyra shefi i Komisariatit të Kukësit, ja kush e zëvendëson

200

Shefi i komisariatit në Kukës, Rustem Mazreku është shkarkuar nga detyra. Mësohet se në vend të tij është emëruar kryekomisari Artur Mersini, i transferuar nga Berati.

Ndërkaq, Mazreku është emëruar shef i trafikut urban dhe inter-urban në Drejtorinë e Qarkut Kukës.