Shkarkohet nga detyra e DAR Vlorë Albana Hodaj

618
Shkarkohet nga detyra Drejtoresa Arsimore e Vlorës Albana Hodaj dhe në vendin e saj është emëruar Vilma Bello.
Nuk dihen arsyet e këtij shkarkimi.
Sakaq, një ditë më parë u shkarkua nga detyre drejtori i portit të Vlorës Xhevahir Çeloaliaj.