Sherr masiv në mes të plazhit, dy grupe të rinjsh zihen me grushte dhe shufra hekuri

310

Një sherr masiv ka ndodhur në një plazh të Barcelonës.

Në konflikt u përfshinë dy grupe, njëri nga Britania dhe tjetri vendas.

Pamjet janë të rënda dhe trgojnë momentin kur ata zihen ashpër me njëri-tjetrin.

Pushuesit tjerë kanë mbledhur sendet e tyre duke u larguar, ndërsa fëmijët u tmerruan nga skena që panë.

Nuk munguan as shufrat e hekurit në sherr.