Sazan, shpëtohen nga mbytja një italian e një shqiptar

150
Një shtetas italian dhe një shtetas shqiptarë janë shpëtuar nga rojet bregdetare pasi rrezikuan të mbyteshin në një distancë 6 milje nga bregu në veri të ishullit të Sazanit.
Dy personat kanë qenë në një gomone rreth 7 metra të gjatë dhe kanë kërkuar ndihmë pasi mjeti kishte marrë ujë dhe i ishin fikur motorët