Rrjedhje gazi në Portin e Durrësit, katër punonjës sigurie shtrohen me urgjencë në spital

168
Në Portin e Durrësit, në hyrjen nr.4 të tij raportohet të ketë pasur rrjedhje gazi.
Për pasojë katër punonjës të sigurisë në port janë helmuar dhe kanë përfunduar në spital.
vijon